De Chocoladefabriek is geopend!

Open.foto Maaike Hoornhoutfoto: Maaike Hoonhout / 3MegaWatt

Vrijdag 28 februari was de feestelijke opening van de Chocoladefabriek. De officiële opening werd verricht door Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Laurentien der Nederlanden. Een bijzondere opening met de toespraak van de zichtbaar geëmotioneerde Wethouder Daphne Bergman en de spontane speech van Laurentien. “Ik word ongelofelijk geïnspireerd door deze plek” sprak prinses Laurentien in haar speech. En zo hopen wij in de toekomst 7 dagen per week mensen te kunnen inspireren in de Chocoladefabriek.

Na de officiële opening was iedereen welkom voor een bezoek aan de Chocoladefabriek. Met 4200 bezoekers het afgelopen weekend was het een gezellige drukte. De nieuwsgierigheid naar de Chocoladefabriek in Gouda was het afgelopen weekend groot. Daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee. En we hopen dan ook voor alle Gouwenaars en andere geïnteresseerden een plek te zijn waar je kunt kijken, lezen, delen, genieten van bijzondere ontmoetingen, rijke historie en culturele bedrijvigheid. Daarom nodigen we iedereen van harte uit om de Chocoladefabriek te verrijken met zijn of haar kennis, ideeën en verhalen.

De verbouwing zit erop, nu gaat het echte werk beginnen; het maken van verhalen in de Chocoladefabriek. Daarmee komt er een einde aan het verbouwblog. Hopelijk hebben jullie met veel plezier de verbouwing gevolgd en mogen we je binnenkort verwelkomen in de Chocoladefabriek.

One thought on “De Chocoladefabriek is geopend!

  1. Het zou leuk zijn als jullie een gewoon blog hebben met nu en dan jullie ervaringen en achter de schermen over werken in zo kenniscentrum.
    Want tenslotte maken jullie ook verhalen en die zouden jullie kunnen delen. Misschien een vast bezoeker nu en dan verhaal wilt vertellen.
    Zo kunnen op interactief manier in contact blijven met bezoekers.

    Maar het is mooi geworden! Ik heb een blog over geschreven.http://metmijnneusineenboek.wordpress.com/2014/03/01/opening-chocoladefabriek/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s