Gouda helpt ons verhuizen

Goudahelptonsverhuizen

50 gouwenaars passen op onze boeken tijdens de verhuizing. 50 goed gevulde tassen, met zorg samengesteld door onze medewerkers vinden tijdens de sluiting van 3 februari tot 28 februari een plekje bij de mensen thuis, op kantoor, in de studio of zelfs in een vitrine.

Normaal komen we onze klanten tegen in de Bibliotheek. Nu brengen we een stukje Bibliotheek bij hun thuis. We worden overal warm ontvangen. Iedereen is nieuwsgierig naar wat er in zijn tas zit. Alle collectiebeheerders konden hun favoriete onderwerp opgeven. Onze collega’s hebben hun best gedaan een collectie samen te stellen passend bij de collectiebeheerder. We horen dan ook graag jullie reactie op de collectie! Wat vind je van de collectie? Heb je al iets gelezen? Laat het ons weten!

Daarnaast hebben leden massaal gebruik gemaakt van de mogelijkheid om 25 materialen te lenen tijdens de verhuizing waardoor wij minder boeken hoeven  te verhuizen. We zijn dan ook erg blij dat Gouda ons op deze manier helpt met de verhuizing.

We zijn benieuwd waar alle collecties verblijven tijdens de verhuizing. Maakt u een foto voor ons? Deel uw foto met ons via Twitter (@biebgouda), Facebook (www.facebook.com/bibliotheekgouda) of per e-mail (info@bibliotheekgouda.nl)

One thought on “Gouda helpt ons verhuizen

  1. Aah wat geweldig, als kind kwam ik al in de chocoladefabriek. Ik had zelf ook graag willen meehelpen, maar dan ben ik helaas al wat te laat. Mochten jullie ooit nog eens gaan verhuizen dan is denk ik deze site echt iets voor jullie http://gouda-verhuisbedrijf.nl . Succes verder met de chocolade fabriek!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s