50 tassen. 50 mensen. 50 verhalen.

voorkant flyer voor in de tas3kopie

Gouwenaar Marina Perdijk heeft van het spandoek: ‘Hier komt jullie nieuwe bibliotheek’ dat op de chocoladefabriek heeft gehangen, 50 unieke tassen gemaakt om mini collecties in te verhuizen en bewaren. Voor onze 60.000 lees- en luisterboeken hebben we 50 betrokken Gouwenaars gevonden die op een deel van de collectie willen passen. Als dank voor het bewaren mogen ze de unieke tas houden. Op 30 en 31 januari brengen we de tassen rond. In de periode van sluiting (3 februari tot 28 februari) vragen we de collectiebeheerders om een selfie met ons te delen van momenten die ze met hun tas en/of collectie beleven. Tijdens de officiële opening op 28 februari hopen we alle 50 collectie beheerders terug te ontvangen om de boeken een plek te geven in de nieuwe Stadsbibliotheek.

3 thoughts on “50 tassen. 50 mensen. 50 verhalen.

  1. Beste mensen,
    Op de opening op 28 februari willen wij als Stichting Fairtrade gemeente Gouda graag met een informatiestand in de chocolade fabriek staan. Is dit mogelijk. Natuurlijk zien we jullie graag als deelnemer aan fairtrade gemeente Gouda. Jaco is met zijn koffiefabriek alaan gesloten. Doen jullie mee.
    Groeten,

    Rijk Scheer

  2. Wat een ontzettend leuk initiatief! Zo blijf je goed betrokken met de samenleving en de diverse gouwenaren. Succes met de verhuizing, ik kom daarna zeker een keer kijken!

    Groetjes Gemma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s