Trap-op-treden

voor blog
Voor

trap foto nan blog
Tijdens

BG Tribune. bij BG Entree
Na

Het bouwteam is gestart met het plaatsen van de enorme trap waar bezoekers hun weg naar de eerste verdieping zullen vinden. Het wordt straks één van de eyecatchers die het pand rijk is. De trap is niet alleen mooi om te zien maar heeft ook een speciale functie.

De trap wordt een fantastische  tribune en een heerlijke leesplek. De begane grond wordt gebruikt als podium voor schrijvers met een passievol verhaal, voor gloedvolle betogen en discussies, voor dromerige muzikanten of uit volle borst zingende koren. Met een simpele handomdraai maakt een beamer het mogelijk om er films en presentaties te vertonen.  Wat zou jij graag zien gebeuren op deze plek? Heb jij al een idee? Laat het mij weten. Wij kunnen niet wachten op het eerste trap-op-treden!

4 thoughts on “Trap-op-treden

  1. Misschien een leuk optreden van iemand uit gouda die nog niet echt bekend is? Ik zelf ben namelijk bezig bijvoorbeeld om mijn zangcarriere op te bouwen alleen in Gouda kent nog niemand mij! Zoek actie naar talenten in Gouda!

  2. Saxofoonkwartet Saxy4 wil zich graag aanmelden voor een trap-op-treden.
    Dit mini-orkest bestaat uit 4 enthousiaste muzikanten van Gouda’s oudste harmonieorkest Stedelijke Harmonie Caecilia.
    Met saxofoons, oplopend van klein naar groot, speelt Saxy4 een afwisselend repertoire. Het karakter en de klankkleur van saxofoons maakt deze muziekinstrumenten zeer geschikt voor het spelen van uiteenlopende muziekgenres. Door de verschillende toonhoogtes en variërende melodielijnen in het kwartet ontstaat een meerstemmig muzikaal geheel, waarbij de klanken kunnen variëren van zwoel romantisch tot spetterend geweld.

  3. “Muziek in de fabriek” dus. Daar ben voor! Deze 2 suggesties klinken al leuk. Welke andere activiteiten zijn er nog meer mogelijk? Presentaties (met beeldmateriaal) lijken mij ook interessant. Over technische onderwerpen of over reizen en landen. Zijn er bepaalde voorwaarden/eisen?

    • Het Shantykoor De Kaapstander zou een zeer dynamisch optreden kunnen verzorgen. Misschien in combinatie met een thema zee,,water,zeiltochten,,vrouwen op de kade,drank en meer zilts? Of gewoon zomaar feest! Gefeliciteerd met de opening van dit fantastische project!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s