Warm Welkom aan alle Gouwenaars

campagnebeeld Warm Welkom A4

‘Even gluren in ’t huis waar straks familie, vrienden of kennissen gaan wonen’ dat doet iedereen. Het is heerlijk om samen te kunnen fantaseren over hoe ’t was, hoe ’t zou kunnen zijn en wat ’t gaat worden. Wij nodigen u daarom van harte uit om bij ons te komen gluren. We kunnen de deuren van de nieuwe stadsbibliotheek en het streekarchief 1 keer open doen voordat we ingericht zijn. Zaterdagmiddag 9 november is er een unieke kans om het gebouw in haar vrijwel oorspronkelijke staat te zien. De structuren van wat er gaat komen zijn in ruwe vormen zichtbaar, maar de afwerking moet dan nog beginnen.

De deuren van de Chocoladefabriek aan Klein Amerika zijn die middag van 15:00 tot 18:00 speciaal geopend. Wij heten alle Gouwenaars en haar bibliotheekleden in het bijzonder een Warm Welkom!

Tijdens het Warm Welkom kunt u kennismaken met de toekomstige gebruikers van de Chocoladefabriek: Streekarchief Midden-Holland, de Horeca, Drukkerswerkplaats en de Bibliotheek Gouda. Naast rondleidingen van de architect kunt u genieten van verhalen, muziek, eten en drinken. We ontvangen u graag, leiden u van harte rond en vertellen u over de mogelijkheden in ons nieuwe huis. Voor iedereen staat die dag bij aankomst een heerlijke warme chocolademelk klaar.

Komt u 9 november een kijkje nemen op de bouwplaats waar volgend jaar de nieuwe Stadsbibliotheek zich zal vestigen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s